OM OSS

Landbrukstakstmann og eiendomsmegler

VIKEN LANDBRUKSTAKST

Lars Erik Guttulsrød er utdannet eiendomsmegler, landbrukstakstmann og har i tillegg landbruksutdanning. Driver gård i Våler (Moss) med hovedvekt på planteproduksjon, hestehold og skogsdrift.

Med 28 års erfaring fra eiendomsmarkedet og arbeider med eiendomsrelaterte

saker og snart 20 år i landbruket kan Lars Erik Guttulsrød bistå deg med det aller meste innen eiendoms-

relaterte spørsmål, både knyttet til landbruket og tilleggsnæringer (eiendomsrelaterte som tomtefeste, næringsutleie etc.).

Lars Erik Guttulsrød har drevet eget foretak siden 1991 og i tillegg vært ansatt i OBOS-konsernet og Eiendomsmegler 1/Sparebank 1. Lars Erik Guttulsrød har også vært distriktskontakt i Østfold for Huseiernes Landsforbund i 14 år. Lars Erik Guttulsrød arbeider jevnlig som sakkyndig og skjønnsmann hos domstolene i saker knyttet til landbruket og fast eiendom for øvrig. Dette er saker knyttet til ekspropriasjon, odel, tomtefeste og mangelssaker etter avhendingsloven.

I tillegg til taksering av landbrukseiendommer kan Lars Erik Guttulsrød bistå deg innen flere fagfelt som odel, konsesjon, ekspropriasjon, tomtefeste og generasjonsskifte.

Ta gjerne kontakt så kan vi se hvordan Lars Erik Guttulsrød på best mulig måte kan hjelpe deg.

ØNSKER DU MER INFORMASJON ELLER HAR DU NOEN SPØRSMÅL?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle