VÅR ERFARING

Lang erfaring fra landbruket og eiendomsbransjen

VÅR ERFARING

Når du skal velge takstmann og samarbeidspartner innenfor landbruks- og eiendomsrelaterte spørsmål er det viktig å velge en som har lang og bred erfaring. Det gir deg trygghet i at arbeidet blir utført på en god måte. Det er bl.a. viktig at  matematiske beregninger fra avlings/hugsttall og gårdsinntekter blir vurdert opp mot erfaringstall slik at det man beregner kan sammenfattes med reelle eiendomsverdier for det aktuelle området eiendommen befinner seg i.

Bolighusene på gårdsbruk utgjør ofte en stor del av gårdens verdi og det er da selvsagt også viktig at takstmannen har kunnskap om boligverdier og utleieverdier for boliger som er leid ut på gården. Med snart 30 års erfaring fra eiendomsmarkedet har jeg meget god erfaring på dette området.

Mange gårdsbruk har i tillegg inntekter fra festeforhold på hytter. Dette er også noe jeg har god kunnskap om fra eiendomsbransjen og lang erfaring med å vurdere verdier knyttet til tomtefeste.

Det vår bransje kaller for ”vurdert etter beste skjønn” er et viktig hjelpemiddel for kvalitetssikring av de verdier man beregner seg fram til ved hjelp av data fra oppdragsgiver/ eier og det man innhenter på internett i dag. Evnen til å vurdere etter ”beste skjønn”er ikke noe man lærer på skole, det kommer som et resultat av lang og bred erfaring innen det fagområdet man opererer i.

Ta kontakt på telefon eller e-post så tar vi en prat.

 

Medlem av Norsk Landbrukstakst SA

shutterstock_1510672316
ØNSKER DU MER INFORMASJON ELLER HAR DU NOEN SPØRSMÅL?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle